1. Quion
  2. Nieuws
  3. Detail

NIBC Direct brengt hypotheekproductie onder bij Quion  

Met scherpe rentes en concurrerende voorwaarden staan de hypotheken van NIBC Direct boven aan de lijst van veel financieel adviseurs. Zo ook bij de adviseurs van marktleider Dé Hypotheker. In een markt waarin het aanbod de vraag overstijgt, wil NIBC Direct het intermediair voorspelbare service en verwerkingstijden bieden. NIBC Direct vernieuwt daarom de samenwerking met servicer Quion.

NIBC werkt al ruim twaalf jaar samen met Quion en is goed bekend met de kwaliteit en snelheid van de dienstverlening. Vanuit de rand van Rotterdam voert Quion diverse activiteiten voor de financiele dienstverlener uit. Van offreren tot finaal akkoord. En van renteherziening tot aflossen. Quion begeleidt voor NIBC inmiddels de hypotheken van zo’n 12.000 klanten.

Met de vernieuwde samenwerking voor de hypotheekaanvragen via Dé Hypotheker stijgt dit aantal naar verwachting snel. Marcel Zuidam, directievoorzitter Quion: “Wij zijn er trots op dat wij met onze klantgedreven medewerkers en hoogwaardige dienstverlening nog meer kunnen acteren als verlengstuk van NIBC richting haar klanten én het intermediair. Samen met onze zusterorganisatie Dé Hypotheker gaan wij de hernieuwde ambities van NIBC Direct op de Nederlandse hypotheekmarkt ondersteunen. Dat sluit naadloos aan bij onze eigen groeidoelstellingen.”

Over Quion Groep

Quion is dé business partner voor financiële organisaties met ambities om de Nederlandse markt voor hypotheken en consumptief krediet. Quion biedt vernieuwende, slimme oplossingen voor het opbouwen, optimaliseren en onderhouden van kredietportefeuilles. Met de ISAE 3402-certificering, de hoogste Fitch Special Servicing rating van Nederland en de hoge RPS2NL rating voor primary servicing garandeert Quion hoogwaardige processen. Quion serviced momenteel een portefeuille van bijna € 31 miljard en is onderdeel van Blauwtrust Groep.

Contactpersoon 

Henk Dieters - Sr. Account Executive

T 010 242 10 74
E marketing@quion.com
I www.quion.com