1. Quion
  2. Consumenten
  3. Vraag

Waar moet ik op letten als ik een rekening wil laten betalen uit mijn bouwdepot?  

Let op de volgende punten als u een rekening wilt laten betalen uit uw bouwdepot:

  1. Stuur alleen kopieën van rekeningen (of kassabonnen) op van werkzaamheden of producten die zorgen voor een betere staat van uw woning. En die passen in uw verbouwplan. Wij betalen niet uit op basis van offertes of bestelbonnen die nog niet zijn betaald. Heeft u een offerte én een betaalbewijs? Stuur deze dan allebei op. Dit verkleint uw kans op een afwijzing van betaling uit uw bouwdepot. 

  2. Zet op iedere kopie uw originele handtekening. Een paraaf is niet voldoende. Heeft u de lening samen met iemand anders? Dan moet u allebei uw handtekening zetten. 

  3. Stuur alleen rekeningen op met een Nederlands bankrekeningnummer. Wij betalen niet aan buitenlandse bankrekeningnummers. 

  4. Stuurt u een kopie op van een rekening van een bedrijf? Zorg dan dat de volgende gegevens op de rekening staan: bedrijfsnaam, adres, plaatsnaam, telefoonnummer, bankrekeningnummer en Kamer van Koophandel-nummer

  5. Stuurt u een kopie op van een kassabon? Zorg dan dat de bedrijfsnaam en het adres van het bedrijf op de kassabon staan. Let op! Een pinbon is niet voldoende.
Help ons om deze website te verbeteren: Was dit antwoord voor u nuttig?
0 Bezoekers vonden dit antwoord al nuttig