1. Quion
  2. Intermediair

Intermediair 

Wij opereren als verlengstuk van onze business partners. Hoewel wij geen eigen producten aan bieden,  zijn wij ons bewust van onze verantwoordelijkheid in de keten. Wij snappen dat onze service voorspelbaar en betrouwbaar moet zijn, zodat u als intermediair de beloftes aan uw klant kunt nakomen. 

Om u als intermediair zo goed mogelijk te ondersteunen bij uw bedrijfsvoering, zijn onze Customer Support Teams ingericht naar aanbieder. Dit maakt onze professionals een geschikte sparringspartner als het gaat om vragen over bijvoorbeeld het acceptatiekader van een specifieke aanbieder. Onze Customer Support Team medewerkers zijn breed opgeleid en beheersen de hypotheekprocessen van kop tot staart. Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw vragen over een specifiek product. 

Andersom kunnen wij als verlengstuk van onze business partners een brug slaan tussen uw wensen en de wensen van uw klant. Door continue feedback te geven zetten wij ons in om de service per aanbieder en onze service in zijn algemeen steeds naar een hoger niveau te brengen. 

 
Bent u op zoek naar de Veelgestelde Vragen of formulieren