1. Quion
  2. Nieuws
  3. Detail

Casper Röling nieuwe CFO van Quion  

Casper Röling is per 16 februari tot Chief Financial Officer (CFO) benoemd bij hypotheekservicer Quion, onderdeel van Blauwtrust Groep.

Casper heeft een brede expertise opgebouwd met betrekking tot de financiële dienstverlening. Hij werkte veertien jaar bij PwC. Hij is begonnen als accountant en daarna doorgegaan als Financial Due Diligence adviseur bij de afdeling Transaction Services. Hierbij was advisering bij overnames in de Financial Services industrie één van zijn kerntaken. Het laatste jaar werkte hij voor PwC als Director Transaction Services. Vanuit deze rol is hij in contact gekomen met Blauwtrust Groep en Quion.

Casper Röling: "Ik speelde al een tijdje met de gedachte om mijn financiële expertise op een andere wijze in te zetten. Ik wilde actief bijdragen aan de creatie en executie van een strategie in plaats van het adviseren vanaf de zijlijn. Toen kwam deze mooie uitdaging voorbij."

Ferdinand Veenman, CEO van Quion en Blauwtrust Groep, is blij met de komst van Casper: "Ik ben ervan overtuigd dat Casper de juiste visie en betrokkenheid heeft bij onze missie om de rol van CFO met succes te vervullen. Een belangrijk onderdeel van zijn rol als CFO is om meer scherpte te brengen in onze financiële sturing. Casper is een verbindende manager die gewend is om teams beter te later presteren. Zijn expertise stelt ons in staat om waarde- en kostenbewust handelen binnen de organisatie te vergroten. Hij is een waardevolle aanvulling op het directieteam van Quion."

 

 

Noot voor de redactie    

Voor meer  informatie kunt u contact opnemen met Miranda Spaans (Manager Marketing & Communicatie) via communicatie@quion.com of 010 266 3698.     

 

Over Quion  

Quion is dé business partner voor financiële organisaties met ambities op de Nederlandse markt voor hypotheken en consumptief krediet. Quion biedt duurzame, slimme oplossingen voor het opbouwen, optimaliseren en onderhouden van kredietportefeuilles. Met de ISAE 3402-certificering, ISO 27001-certificering voor informatiebeveiliging en hoge RPS1- en RSS1- Fitch ratings garandeert Quion hoogwaardige processen. Voor een diversiteit aan banken, verzekeraars en investeerders begeleidt Quion een hypotheekportefeuille van € 84 miljard bestaande uit ruim 440.000 leningen. Quion is onderdeel van Blauwtrust Groep.