1. Quion
  2. Nieuws
  3. Detail

Bruno Oudega nieuwe Directeur Operations & IT Quion  

Bruno Oudega (42) is de nieuwe Directeur Operations & IT van servicer Quion in Capelle aan den IJssel (onderdeel van Blauwtrust Groep).

Oudega is afkomstig van ABN AMRO Hypotheken Groep, waar hij sinds 2008 Directeur Operations was. Daarvoor bekleedde hij diverse managementfuncties bij onder andere Bouwfonds Hypotheken en in de callcenterwereld. Hij volgt per 1 januari 2014 Pieter van der Wal op die tot voor kort deze functie vervulde.

Bruno Oudega ziet continue verbetering als zijn persoonlijke missie binnen Quion. “Ik ben ervan overtuigd dat investeren in de ontwikkeling van medewerkers, een optimale inrichting van processen en up-to-date systemen leiden tot steeds hogere klanttevredenheid,” aldus Oudega.

Die instelling past precies bij de ambities van Quion. Marcel Zuidam (Directievoorzitter Quion): “Wij willen de grootste en meest klantvriendelijke third party servicer worden op het gebied van hypotheken en consumptief krediet. Ik weet zeker dat Bruno met zijn ruime ervaring met het verbeteren van organisaties en zijn bevlogen leiderschap een belangrijke bijdrage aan de realisatie van deze ambitie zal leveren.”

Ook qua cultuur is er een goede match. Bruno Oudega: “De dynamiek van Quion en de bevlogenheid van de mensen binnen de organisatie spreken mij erg aan. Quion bevindt zich in een unieke positie: ze hebben klantgerichte mensen en de juiste tools om beloftes aan de klant waar te maken. Ik kijk er naar uit om deze combinatie verder te versterken”.

Over Quion 

Quion is dé business partner voor financiële organisaties met ambities op de Nederlandse markt voor hypotheken en consumptief krediet. De servicer biedt vernieuwende, slimme oplossingen voor het opbouwen, optimaliseren en onderhouden van kredietportefeuilles. Met de ISAE 3402-certificering, de hoogste Fitch Special Servicing rating van Nederland en de hoge RPS2NL rating voor primary servicing garandeert Quion hoogwaardige processen. Quion begeleidt momenteel een portefeuille van bijna € 31 miljard. 

Contactpersoon 

Miranda Spaans
Communicatieadviseur
T 010 242 10 39
E miranda.spaans@quion.com
I www.quion.com