1. Quion
  2. Nieuws
  3. Detail

Extra terugbetalen (aflossen) in 2017  

Let op! Wilt u nog extra terugbetalen (aflossen) in 2017? Doe dit dan op tijd!

Wilt u nog in 2017 extra terugbetalen? Houd dan rekening met de volgende punten:

Is het bedrag dat u wilt terugbetalen groter dan 210% van het bedrag dat u maandelijks betaalt voor uw lening? En is dit bedrag NIET bedoeld  voor uw spaarhypotheek? Zorg dan dat het bedrag uiterlijk op 10 december 2017 op onze bankrekening is bijgeschreven. Alleen dan kunnen wij u garanderen dat het bedrag dat u extra terugbetaalt, wordt verwerkt op de jaaropgave 2017. 

Is het bedrag dat u wilt terugbetalen kleiner dan 210%? Dan verwerken wij dit bedrag 30 dagen na ontvangst op onze bankrekening. Wilt u dat wij dit bedrag verwerken op de jaaropgave 2017? Zorg dan dat het op tijd op onze bankrekening staat.  Uiteraard betaalt u het extra bedrag altijd terug met de datum dat wij het bedrag hebben ontvangen. Met ingang van die datum betaalt u ook het lagere maandbedrag.

Betaalt u een bedrag extra terug na 10 december 2017?  Dan kan het zijn dat dit bedrag niet wordt verwerkt op de jaaropgave 2017. Het bedrag wordt dan verwerkt op de jaaropgave 2018.
Uiteraard betaalt u het extra bedrag altijd terug met de datum dat wij het bedrag hebben ontvangen. Met ingang van die datum betaalt u ook het lagere maandbedrag.

Let op:  

Heeft u al een keer in 2017 extra terugbetaald? Of wilt u voor de eerste keer extra terugbetalen in 2017? Dan kan het zijn dat u extra kosten moet betalen. Hoeveel deze kosten zijn is afhankelijk van de voorwaarden van uw lening.

 

Meer informatie over extra terugbetalen (aflossen)