1. Quion
  2. Nieuws
  3. Detail

Fitch handhaaft rating Quion  

Fitch maakt vandaag bekend dat ze haar hoge rating voor Quion handhaaft. De afgelopen jaren verhoogde Fitch de rating van Quion op zowel Primary Servicing als Special Servicing naar een 2+. Volgens Fitch bewijst Quion wederom dat ze financieel een stabiele business partner is met een uitstekende performance. Quion weet kwaliteit en continuïteit te combineren met sterke groei.

Bruno Oudega, Algemeen Directeur Quion: “Het behoud van deze hoge rating is wederom een waardering voor het mooie product dat we met al onze medewerkers leveren aan onze business partners en hun klanten. Vanuit de klantwens acteren staat bij ons centraal, het behouden van de rating laat zien dat we dit goed doen!”

De rating voor Primary Servicing kent waardering toe voor de professionele wijze waarop Quion de mid- en backoffice activiteiten voor de hypotheekportefeuille uitvoert. Special Servicing staat voor het voorkomen en beperken van betalingsachterstanden en daarmee het tot een minimum beperken van financiële verliezen. De ratings die Fitch toewijst, variëren van 1 (sterk) tot 5 (zwak). De toegewezen rating wordt jaarlijks opnieuw beoordeeld.