1. Quion
  2. Nieuws
  3. Detail

Vista Hypotheken kiest voor Quion  

Op 18 april vindt de introductie plaats van Vista Hypotheken, het nieuwe label van Rabobank. Vista Hypotheken is een regiepartij. Regiepartijen ontzorgen institutionele beleggers volledig als zij in Nederlandse hypotheken willen beleggen. Vista Hypotheken kiest ervoor de servicing van de hypotheken onder te brengen bij Quion. Quion en Vista Hypotheken werkten de afgelopen maanden intensief samen om te zorgen voor een rimpelloze en vliegende start van het nieuwe product.

Floor van Workum, directeur bij Vista Hypotheken: “Rabobank is marktleider op de hypotheekmarkt en wil dat blijven. Om de volledige markt te kunnen bedienen vanuit de Rabobankgroep, gaat Vista Hypotheken zich richten op de consument die een eerste huis aankoopt en kiest voor (met name) een lange rentevastperiode. Deze klant kan uit de voeten met een standaardhypotheek. Uitgangspunt was de standaardhypotheek die u al kent maar die wij, op advies van klant en intermediair, op enkele punten hebben verbeterd. En tegelijkertijd door duidelijke voorwaarden en aanvraagproces aantrekkelijk is voor de intermediair.”

Voor de servicing van de hypotheken kiest Vista Hypotheken voor Quion: “Quion werkt op een platform dat zich onderscheidt door een hoge mate van datakwaliteit. Tevens is Quion, met input van haar klanten, bezig met innovatie van de keten, waardoor toekomstige positie wordt verstevigd. Dat is van groot belang voor onze beleggers. Daarnaast zijn de mensen van Quion echte “hypotheekmensen”. Dat maakt hen voor ons een fijne sparringpartner tijdens het neerzetten van onze propositie en een deskundig contact voor tussenpersonen en consumenten.”

Joost Hembrecht, commercieel directeur van Quion: “Wij zijn blij en trots dat Rabobank met haar label Vista Hypotheken voor Quion heeft gekozen. Zo’n keuze onderschrijft de kwaliteit van onze systemen, processen en mensen. We kijken er naar uit om samen van Vista Hypotheken een succes te maken.

 

Meer informatie 

Meer informatie over Vista Hypotheken vindt u op www.vistahypotheken.nl

 

Perscontact Quion  

Miranda Spaans
Communicatieadviseur 

T 010 242 10 39
E miranda.spaans@quion.com
I www.quion.com