1. Quion
  2. Nieuws
  3. Detail

John Smulders nieuwe COO Quion  

John Smulders (52) is per 1 augustus Chief Operations Officer (COO) bij hypotheekservicer Quion, onderdeel van de Blauwtrust Groep.

Tot voor kort was hij interim directeur bij diverse lokale Rabobanken. Daarvoor was hij statutair directeur en COO/CCO van Obvion Hypotheken, waarbij mede onder zijn leiding diverse prijzen werden gewonnen. Zoals de Gouden Spreekbuis en Performance Award.  

Bruno Oudega, algemeen directeur van Quion, is blij met de komst van John Smulders. Oudega: “John heeft een bewezen track record in de hypothecaire en bancaire wereld en staat bekend om zijn hartelijke en doortastende persoonlijkheid.”

Smulders: “Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met het team verder invulling te geven aan de ambities van een mooi bedrijf als Quion. Ik wil me graag inzetten voor de realisatie daarvan.”

 

Noot voor de redactie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Miranda Spaans, miranda.spaans@quion.com, telefoonnummer 010 242 1039.

 

Over Quion 

Quion is dé business partner voor financiële organisaties met ambities op de Nederlandse markt voor hypotheken en consumptief krediet. Quion biedt vernieuwende, slimme oplossingen voor het opbouwen, optimaliseren en onderhouden van kredietportefeuilles. Met de ISAE 3402-certificering, ISO 27001-certificering voor Informatiebeveiliging en hoge RPS2+ en RSS2+ Fitch rating voor primary en special servicing, garandeert Quion hoogwaardige processen. Quion verstrekt jaarlijks ruim 40.000 nieuwe hypotheken voor haar geldverstrekkers. Voor een groot aantal verschillende banken, verzekeraars en investeerders begeleidt Quion een hypotheekportefeuille van € 62,5 miljard bestaande uit ruim 400.000 leningen. Quion is onderdeel van Blauwtrust Groep.