1. Quion
  2. Nieuws
  3. Detail

Quion mid office breekt records  

Het werkaanbod voor onze mid office is verdubbeld ten opzichte van de stand van acht weken geleden. Fantastisch nieuws, dat ook zijn uitdagingen brengt. In dit bericht delen we met u wat wij doen om de verwerkingstermijnen ook komende decembermaand op niveau te houden.

De HDN-index laat zien dat het in de breedte van de markt heel druk is. Wij waren qua capaciteit ingericht op een toename in aanvragen, maar dat we record na record zouden breken, dat kon niemand voorspellen.

 

 

 

Wij zetten dan ook alle middelen in om onze verwerkingstermijnen op peil te houden, denk aan:

  • Overwerk op werkdagen
  • Overwerk in het weekend
  • Externe inhuur

Door de schaarse beschikbaarheid van externe inhuur, is onze capaciteit op dit moment maximaal opgerekt. Vanzelfsprekend nemen wij actief maatregelen om de capaciteit uit te breiden. Hierbij is de kwaliteit van de dienstverlening te allen tijde leidend.

Verwerkingstermijnen  

Afgelopen weken realiseerden we nog steeds de snelle en voorspelbare dienstverlening die we het hele jaar continu leverden. Wij halen dan ook alles uit de kast om die verwerkingstermijnen in de decembermaand vast te houden.

Toch vragen wij enige coulance te betrachten en rekening te houden met mogelijke haarscheurtjes. Volgende week geven wij u een nieuwe update van de verwerkingstermijnen.

Voor nu wensen wij u alvast een goede decembermaand toe en vertrouwen erop dat we met elkaar ook de laatste weken van 2019 succesvol de financiering van de mooiste woonwensen van veel huishoudens kunnen realiseren.