1. Quion
  2. Nieuws
  3. Detail

Topposities en prachtige performance  

Vorige week vertelden wij dat we ondanks de verdubbeling van het werkaanbod toch onze voorspelbare en snelle verwerkingstermijnen konden blijven leveren. Op vrijdag zagen we op dossierniveau enkele haarscheurtjes, maar overall hebben we ook in week 48 weer vrijwel geen consument, adviseur of geldverstrekker teleurgesteld. Zo zien we het graag.

Topposities

De groei van het werkaanbod kwam enerzijds door hoge volumes marktbreed, maar tevens door de mooie renteposities van de labels die wij mogen begeleiden. Ook deze week zien we in vrijwel alle NHG en 80% MW rentebuckets een van onze geldverstrekkers de lijst aanvoeren. Een prachtig gezicht.

Topperformance

Ook het overzicht van de verwerkingstermijnen ziet er komende week prachtig uit. We blijven ‘groene’ cijfers noteren mede dankzij de vele extra uren van de collega’s op de mid office.  We verwachten dat dit ook het beeld blijft voor de komende weken. Met mogelijk naar het weekend toe een haarscheurtje.

Uiterste aanleverdata 2019 

Let op! Met het einde van het jaar in zicht, hanteren wij uiterste aanleverdata om hypotheekaanvragen, hypotheekdossiers, bouwdepotdeclaraties en extra aflossingen nog in 2019 af te wikkelen. Vanzelfsprekend zetten wij ook dit jaar weer alles op alles om zoveel mogelijk zaken tot zo laat als mogelijk nog in 2019 te behandelen. Een overzicht van deze uiterste aanleverdata vindt u binnenkort op www.quion.com.