1. Quion
  2. Nieuws
  3. Detail

Uiterste aanleverdata 2019  

Met het einde van het jaar in zicht delen wij met u de uiterste aanleverdata om hypotheekaanvragen en hypotheekdossiers nog in 2019 af te wikkelen. Vanzelfsprekend zetten wij alles op alles om verzoeken tot zo ver mogelijk in 2019 te behandelen. Toch vragen wij u rekening te houden met onderstaande uiterste aanleverdata om teleurstelling te voorkomen.

Bindende offerte voor hoofdelijk ontslag   - 15 december 2019: Uiterste aanleverdatum voor een aanvraag hoofdelijk ontslag (in combinatie met omzetting met of zonder verhoging) van een compleet en correct dossier voor het verkrijgen van een bindende offerte op basis van de voorwaarden en normen 2019. Deze garantie geldt indien alle dossierstukken worden aangeleverd en zonder aanvullende vragen of aanvullende documenten kunnen worden gefiatteerd.

Compleet dossier passeren in 2019 - 18 december 2019: Uiterste aanleverdatum van een compleet en correct dossier indien de hypotheek nog in 2019 dient te passeren. Deze  garantie geldt indien de dossierstukken via DA/DX (HDN) worden aangeleverd en zonder aanvullende vragen of aanvullende documenten kan worden gefiatteerd.  

Bindende offerte voor compleet en correct dossier per e-mail - 19 december 2019: Uiterste aanleverdatum van een compleet en correct dossier per e-mail voor het verkrijgen van een bindende offerte op basis van de voorwaarden en normen 2019. Ook voor deze dossiers geldt de garantie indien het dossier zonder aanvullende vragen of aanvullende documenten kan worden gefiatteerd.  

Bindende offerte voor wijziging op bestaande hypotheken - 22 december 2019: Uiterste aanleverdatum (voor wijzigingen op bestaande hypotheken) van een compleet en correct dossier voor het verkrijgen van een bindende offerte op basis van de voorwaarden en normen 2019. Deze garantie geldt indien de dossierstukken via DA/DX (HDN) worden aangeleverd en zonder aanvullende vragen of aanvullende documenten kunnen worden gefiatteerd.

Bindende offerte voor compleet en correct dossier via DA/DX  - 23 december 2019: Uiterste aanleverdatum van een compleet en correct dossier voor het verkrijgen van een bindende offerte o.b.v. de voorwaarden en normen 2019. Deze garantie geldt indien de dossierstukken via DA/DX (HDN) worden aangeleverd en zonder aanvullende vragen of aanvullende documenten kunnen worden gefiatteerd.  

Ontvangst getekende offerte voor passeren in 2019 - 26 december 2019: Uiterste aanleverdatum van een getekende bindende offerte om te passeren in 2019.  

Doorgeven passeerdatum in 2019 - 27 december 2019 vóór 16:00 uur: Uiterste datum voor het doorgeven van een passeerdatum in 2019.