1. Quion
  2. Nieuws
  3. Detail

Centraal Beheer introduceert Leef Hypotheek  

Centraal Beheer heeft ambitie om flink te groeien in het woondomein en lanceert vandaag een nieuw product: de Leef Hypotheek. Een modern product met goede voorwaarden, afgestemd op de wensen van klanten en adviseurs. Een belangrijk ingrediënt van een breed palet van oplossingen rondom wonen en alle klantbehoeftes die daarbij horen.

Krachtenbundeling binnen Achmea

De Leef Hypotheek is een eerste mijlpaal vanuit de krachtenbundeling binnen het nieuwe hypotheekbedrijf van Achmea, dat 1 oktober van start ging. Zo kan Centraal Beheer, onderdeel van Achmea, haar klanten nog beter van dienst zijn met passende en duurzame woonoplossingen. Hierdoor vergroot Centraal Beheer haar slagkracht op de woning- en hypotheekmarkt.

Van dromen tot wonen: een breed palet aan oplossingen

Maar Angela Eijlander, senior manager Financiële Diensten bij Centraal Beheer, droomt groter: "Klanten die een huis kopen, beginnen niet bij een hypotheek. Voor en na dit moment zijn er tal van vragen en behoeftes. Wij willen relevant zijn in het hele proces dat een klant door gaat, van dromen tot wonen. Zo heb je als klant één betrouwbare partij die je helpt en dit ingewikkelde proces makkelijker maakt."

"Wij bieden daarin nu al een heel palet aan oplossingen. Van de Hypotheekacademie, de zonnepanelen tot de Klushulp die de laatste plinten legt. Maar natuurlijk ook de overlijdensrisicoverzekering en woonverzekeringen. Vanzelfsprekend zijn hypotheken daar een heel belangrijk onderdeel van en daar hebben we grote ambities op. Daarom lanceren we vandaag met trots onze nieuwe Leef Hypotheek, waar we echt naar de wensen van de consument van deze tijd hebben gekeken. Zoals automatisch lagere rentes als de klant voldoende aflost, jaarlijkse rentemiddeling en onbeperkt aflossen uit eigen middelen."

Samen met adviseurs een winning team

Centraal Beheer ziet een grote rol voor adviseurs. Angela: "In onze ambitie zijn de adviseurs onmisbaar. Samen maken we de wereld van hypotheken begrijpelijk en makkelijk voor onze klanten. We werken dan ook nauw met adviseurs samen, bijvoorbeeld door gezamenlijk onze voorwaarden, acceptatiecriteria, processen en service te verbeteren. Zo hadden we laatst onze eerste (corona-proof) adviseursarena op kantoor in Apeldoorn. Door de krachtenbundeling binnen Achmea kunnen we onze adviseurs nog beter bedienen. Dat gaat ons zeker helpen onze grote ambitie samen waar te maken!"