1. Quion
  2. Services
  3. Toetreden hypotheekmarkt

Toetreden Nederlandse hypotheekmarkt 

Toetreden tot een nieuwe markt kan aanvoelen als een grote stap. Zeker als deze markt de nodige drempels kent en de kosten van toetreding hoog zijn. Maar het new business potentieel kan strategisch van grote waarde zijn. Ziet u potentie in de Nederlandse hypotheekmarkt? Wilt u uw intrede doen als nieuwe aanbieder van hypotheken? Dan is Quion dé partner om uw totale propositie te begeleiden.

Of u nu direct in hypotheken wilt investeren vanuit een regie-organisatie, een hypotheekproduct wilt introduceren vanuit een cross-sell strategie of uw merkbekendheid wilt versterken: toetreden tot een nieuwe markt vraagt veel van uw organisatie. Een juiste partner kan u helpen om uw toetrede tot de Nederlandse hypotheekmarkt zorgvuldig te realiseren. Een partner als Quion.

Wij begeleiden al jarenlang nationale en internationale business partners met uiteenlopende signatuur. En ook u kunt profiteren van onze kennis, efficiency en effectieve bedieningsmodellen. Onze dienstverlening is veelzijdig en aanpasbaar aan uw specifieke behoeften.

Onze oplossingen 

Als nieuwe toetreder tot de Nederlandse hypotheekmarkt bieden wij u onder andere:

  • Begeleiding bij verkrijgen van vergunningen: wij kunnen u ondersteunen bij trajecten met de AFM, BKR en NHG. Dankzij onze goede contacten kunnen wij samen met u aanvraagprocessen van benodigde vergunningen en aansluitingen bespoedigen en begeleiden.
  • Keuze uit veelzijdige labelling opties: eigen label, white label en Hypotrust label
  • Ondersteuning bij inrichting van uw distributiestrategie: online, met uw eigen adviseurs, het intermediaire kanaal en/of via service providers
  • Acceptatie hypotheekdossiers; met ons moderne Quion Service Platform kunnen wij de acceptatie van hypotheekaanvragen onafhankelijk van de tijd en plaats voor u verzorgen. Daarnaast kunt u onze professionele medewerkers inzetten voor het finaal akkoord.
  • Begeleiding hypotheekportefeuille; inmiddels begeleiden wij een hypotheekportefeuille van 40 miljard euro. Als onze business partner profiteert u niet alleen van onze schaalgrootte, maar ook onze innovativiteit. Denk bijvoorbeeld aan de portal, een online omgeving waar uw klanten inzage hebben in hun eigen gegevens.
  • Preventief Beheer (Financial Care); het begeleiden van een hypotheekportefeuille vraagt om steeds meer 'zorg' richting klanten. Ook in de beheerfase. Wij komen niet alleen in actie op verzoek van de klant, maar ondernemen zelf ook actie richting klanten die extra aandacht behoeven. Samen met de klant kijken wij naar passende oplossingen.
  • Bijzonder Beheer; het kan voorkomen dat uw klant een betaling mist. Onze aanpak is gericht op het achterhalen van de oorzaak in de eerste maand van de gemiste betaling. Daarna kijken wij samen met de klant en eventuele andere professionals (zoals bijvoorbeeld Jobcoach en Budgetcoach) naar een structurele oplossing.

 

 

Meer weten? 

Wilt u weten hoe Quion u kan ondersteunen bij het invullen van uw strategische doelstellingen op de Nederlandse hypotheekmarkt? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers.