1. Quion
  2. Corporate

Over Quion 

Als één van de grootste onafhankelijke third party servicer van Nederland begeleiden wij met trots het beheer van hypotheken en consumptief krediet voor diverse nationale en internationale financiële organisaties met uiteenlopende signatuur. Met de hoogste Fitch Ratings van Europa voor zowel special als primary servicing, een ISO 27001 certificering en een ISAE 3402 type 2- verklaring garanderen wij dat onze activiteiten voldoen aan de hoogste marktstandaarden.

Quion is dé business partner die financiële ondernemingen helpt hun klanten succesvol te bedienen in een veranderende wereld. We maken het leven van onze business partners gemakkelijker. We laten ze profiteren van onze kennis, efficiency en effectieve bedieningsmodellen. We bieden vernieuwende, slimme oplossingen voor het opbouwen, optimaliseren en onderhouden van kredietportefeuilles.

Onze organisatie is flexibel en persoonlijk. Onze cultuur: no-nonsense en klantgedreven. Die combinatie maakt ons een waardevolle business partner. Voor gevestigde én nieuwe financiële ondernemingen. Voor bestaande en nieuwe relaties .

Het resultaat: succes in termen van tevreden klanten, beheersbare risico’s en een gezond rendement. Zodat veranderingen leiden tot zichtbaar succes.

Visie 

Financiële ondernemingen opereren in een wereld die snel verandert en hoge eisen stelt. Consumenten bekijken de branche met argusogen. En delen elke ervaring met elkaar op social media. Klanttevredenheid is belangrijker dan ooit.

Wijzigende wet- en regelgeving vraagt financiële ondernemingen te veranderen en op zoek te gaan naar nieuwe manieren om zich te onderscheiden. Deze veranderende wereld stelt hoge eisen. Aan de mensen die de nieuwe beloften moeten waarmaken. En aan de techniek, die daarbij voorwaardelijk is.

In zo’n markt is succes alléén mogelijk met een bedieningsmodel waarin alle schakels van de keten samenwerken. Een effectieve klantbenadering waarbij elk facet is afgestemd op alle andere. Deze benadering vereist specifieke expertise, middelen en focus. Financiële ondernemingen vergroten hun kans van slagen aanzienlijk door te kiezen voor de juiste business partner. Door te kiezen voor Quion.

Onze waarden 

Klantgedreven

We opereren als een verlengstuk van onze business partners. Als business partner hebben we de expertise om hen nieuwe inzichten te geven. Maar minstens zo belangrijk: we luisteren ook écht! 

No-nonsense

We zeggen waar het op staat. We zijn duidelijk, eerlijk en to the point. Uiteraard altijd op een positieve, opbouwende manier. Want bij Quion werken plezierige mensen.

Bevlogen

We verstaan ons vak, we spreken de juiste taal. Wij zijn oprecht betrokken. Bij onze business partners én hun klanten. Zij zijn bij ons in goede handen Dat is onze werkwijze en mentaliteit. Die bevlogenheid voel je. En zie je terug in het resultaat.