1. Quion
  2. Nieuws
  3. Detail

Joost Hembrecht nieuwe Commercieel Directeur  

Joost Hembrecht (46) is per 1 oktober de nieuwe Commercieel Directeur van hypotheekservicer Quion, onderdeel van de Blauwtrust Groep.

Hembrecht was sinds 2011 Directeur van Florius, daarvoor bekleedde hij verschillende commerciële managementfuncties binnen ABN AMRO Hypothekengroep en Bouwfonds Hypotheken. Hij heeft 20 jaar ervaring in de hypotheekbranche.

Bruno Oudega, Algemeen Directeur van Quion, is in zijn nopjes met de benoeming van Hembrecht tot Commercieel Directeur. Oudega: ”Joost heeft een enorme kennis van de Nederlandse  hypotheekmarkt. Onder zijn leiding is Florius sterk gegroeid, heeft het in hypotheken diverse markttrends gezet en een groot aantal klantgerichte vernieuwingen doorgevoerd. Ik ben er van overtuigd dat Joost met zijn inspirerende persoonlijkheid op een krachtige wijze zal bijdragen aan de doorontwikkeling van Quion als meest ondernemende en klantgedreven servicer van Nederland.”

Hembrecht geeft aan: “Afgelopen jaren was ik in verschillende functies actief aan de distributiezijde van hypotheken. Met de overstap naar Quion ga ik de hypotheekbranche mee maken vanuit een ander perspectief. De grote diversiteit aan klanten die Quion heeft, stelt mij voor nieuwe vraagstukken waar ik enorm naar uit zie.”

Arjan Bons, directievoorzitter van Blauwtrust Groep: “Dankzij de benoeming van Joost is het directieteam van Quion weer op sterkte. Met zijn jarenlange commerciële ervaring in hypotheken, vult Joost de andere directieleden perfect aan”. De directie van Quion bestaat naast Hembrecht uit Bruno Oudega (Algemeen Directeur) en Wilbert Koldenhof (Directeur Finance & Risk).  

 

Voor meer informatie 

Miranda Spaans
Communicatieadviseur

T 010 242 1039
E communicatie@quion.com
I  www.quion.com