1. Quion
  2. Nieuws
  3. Detail

InFinance toont de mooie initiatieven van Quion  

Het interview met alle ketenpartners, waaronder onze COO John Smulders, laat de vele initiatieven zien die lopen om volledige digitale hypotheekacceptatie mogelijk te maken door ontsluiting consumentendata. Steeds meer geldverstrekkers, advieskantoren en softwarepakketten sluiten hierop aan.

 

HDN nam eind 2017 samen met een kleine groep marktpartijen het voortouw om een standaard te ontwikkelen voor het digitaal communiceren tussen klant, adviseur en aanbieder. Vanuit die pilotgroep is inmiddels een regiegroep bronuitsluiting ontstaan die met hun initiatieven de hypotheekacceptatie in een hogere versnelling hebben gebracht. Hiermee kunnen intermediairs de voordelen gaan ervaren en het gebruik door en met de klant verder stimuleren. Deze regiegroep bestaat uit zes ketenpartners bestaande uit, onze COO John Smulders, Mark de Rijke (CMIS), Stefan van Engen (Argenta), Carla Muters (NHG), Gert Visse (Ockto) en Jasper Cuijten (De Hypotheker). 

Het interview met alle ketenpartners is te vinden in de InFinance van november. Klik hier om de InFinance van november te openen.