1. Quion
  2. Nieuws
  3. Detail

Meer dan 10.000 aanvragen voor HollandWoont  

Rotterdam, 3 juni 2021 – Afgelopen week ontving HollandWoont de 10.000ste hypotheekaanvraag. Een mooie mijlpaal voor een hypotheekmerk dat 1,5 jaar bestaat.

Vanaf de start op 3 september 2019 heeft HollandWoont continu laten zien dat het een merk is waar je niet omheen kunt. Van de afgelopen 21 weken lukte het HollandWoont om elke week een top 3 positie te claimen in de belangrijkste rentevast perioden. Binnen het 20-jaars NHG-segment wist HollandWoont een gemiddeld marktaandeel van 6,7% te behalen. Op de piek zelfs 15,38%. Qua regio zagen we dat met name in de provincies Zuid-Holland en Noord-Brabant, HollandWoont populair was.

Het is dan ook een mooie beloning om te zien dat adviseurs en consumenten massaal de weg weten te vinden naar HollandWoont. Maar liefst 75% van de hypotheekkantoren (kernrelaties Conneqt) vraagt HollandWoont aan. Dit is een dekkingsgraad waar we trots op zijn.

Deze mijlpaal bereiken we alleen door een goede samenwerking met adviseurs, serviceproviders, business partners, funders en door de inspanning van onze medewerkers. We willen iedereen enorm bedanken en feliciteren met 10.000 hypotheekaanvragen!

Over HollandWoont  

HollandWoont is een duurzame hypotheekverstrekker voor de Nederlandse hypotheekmarkt. Initiatiefnemer is Blauwtrust groep. DMPM is als directeur en portefeuillemanager verantwoordelijk voor de regie en uitvoering van HollandWoont. De productontwikkeling, marketing en distributie ligt in handen van Conneqt. Acceptatie, administratie en beheer worden door Quion uitgevoerd. HollandWoont maakt het voor meerdere investeerders mogelijk in Nederlandse NHG-hypotheken te investeren. Hierdoor wordt een bestendig aanbod van hypotheken gewaarborgd.