1. Quion
  2. Nieuws
  3. Detail

Bas van Asseldonk versterkt directieteam Quion als voorzitter  

Bas van Asseldonk (43) is de nieuwe Chief Executive Officer (CEO) bij hypotheekservicer Quion, onderdeel van de Blauwtrust Groep. Hij versterkt met zijn uitgebreide transformatie-ervaring het directieteam dat bestaat uit Joost Hembrecht (CCO), John Smulders (COO), Corné van Nispen (CIDO) en Paul Renaud (CFRO).

Van Asseldonk neemt het voorzitterschap over van Aldo Tognini, onder wiens leiding Quion de afgelopen periode de NOVA-transformatiestrategie creëerde. Middels deze NOVA-strategie bouwt Quion verder aan hét servicingplatform van hypotheken in Nederland en effectieve servicing oplossingen voor geldverstrekkers met uiteenlopende fundingprofielen.

Hypotheken zitten diep in het DNA van Quion. Je merkt dat onze teams iedere dag beseffen dat zij het voor geldverstrekkers mogelijk maken om de woondromen van zoveel mogelijk huishoudens in Nederland waar te maken met een financiering die past. Van de Supply teams tot de Back Office. Van Accounting naar Commercie. Ieder team gaat voor een excellente klantbeleving. Digitaal waar het kan, maar altijd persoonlijk. Ik kijk er naar uit om met mijn persoonlijke passie en expertise voor digitalisering en omvangrijke transformaties de norm van hypotheekservicing in Europa nog hoger te leggen,” aldus Van Asseldonk.

Tot 2020 was Van Asseldonk werkzaam bij De Lage Landen (DLL), waar hij onder andere verantwoordelijk was voor de strategische en financiële sturing van de groep en als CIO richting heeft gegeven aan de wereldwijde IT-organisatie en de verregaande digitalisering van de groep. De laatste jaren was Van Asseldonk verantwoordelijk voor de business activiteiten van DLL in Europa.

Over Quion  

Quion is dé business partner voor financiële organisaties met ambities op de Nederlandse markt voor hypotheken en consumptief krediet. Quion biedt duurzame, slimme oplossingen voor het opbouwen, optimaliseren en onderhouden van kredietportefeuilles. Met de ISAE 3402 type II verklaring, een ISO 27001-certificering en de hoogste RPS1- en RSS1- Fitch ratings van Europa garandeert Quion hoogwaardige processen. Quion begeleidt een hypotheekportefeuille van meer dan € 70 miljard bestaande uit bijna 425.000 leningen. Quion is onderdeel van Blauwtrust Groep.

 

Contactpersoon  

Christian Gerth
Excecutive Consultant

T +31 (0)6 2126 6964

E communicatie@quion.com