1. Quion
  2. Nieuws
  3. Detail

Corné van Nispen kiest voor nieuwe uitdaging  

Chief IT & Delivery Officer (CIDO) Corné van Nispen Quion per 30 september zal verlaten.

Van Nispen bekleedde de functie sinds februari 2017 en gaf onder andere leiding aan de outsourcing van de data centers, de introductie van nieuwe technologische oplossingen en de eerste stappen van de Agile transformatie binnen het IT & Delivery domein van de hypotheekservicer in Capelle aan den IJssel.

Ferdinand Veenman (CEO Blauwtrust Groep): “De directies van Quion en Blauwtrust Groep zijn Corné dankbaar voor zijn bijdrage de afgelopen jaren. Hij heeft een hart voor techniek en de mensen van Quion. Zeker tijden de COVID-19 pandemie heeft hij met zijn team een zeer waardevolle bijdrage geleverd om onze business ook volledig op afstand operationeel te houden. We zien met hem een gewaardeerd en getalenteerd collega vertrekken en wensen Corné veel succes in zijn verdere loopbaan.”

“Alle toegewijde collega’s en business partners gaven mij de energie om bijna zes jaar het verschil te maken vanuit het IT domein. De diversiteit van het applicatielandschap  maakte iedere dag uitdagend. Ik kijk dan ook met trots terug op mijn tijd bij Quion. Voor mij is er nu een logisch moment gekomen voor een volgende stap in mijn carrière. Met vertrouwen kijk ik naar de verdere transformatie van het IT domein en weet zeker dat het team het succes van Quion weet voor te zetten”, aldus de vertrekkende CIDO.

Van Nispen start per 1 oktober als Chief Information Officer bij Tilburg University. De werving van kandidaten voor de functie van CIDO bij Quion is inmiddels gestart. “Information en Technology zijn zeer belangrijke componenten van ons bedrijf,” vertelt Veenman. “Ik zet me met verve in om binnenkort een passende opvolger te kunnen benoemen.”