1. Quion
  2. Services
  3. Nieuw hypotheekproduct

Nieuw hypotheekproduct 

U ziet een kans voor een nieuw product op de Nederlandse hypotheekmarkt. Maar wat als uw organisatie niet snel genoeg kan handelen om het momentum te benutten? Of uw mensen, dan wel systemen, dit nieuwe product niet kunnen ondersteunen? Dan zoekt u een ervaren partner die u deze slagkracht, efficiency en kennis wel kan bieden. Een partner als Quion.  

Van uitwerking tot implementatie 

Of u de Nederlandse hypotheekmarkt nu ziet als een interessante beleggingsoptie of u een totale klantpropositie wilt neerzetten: een nieuw hypotheekproduct lanceren op de Nederlandse hypotheekmarkt vraagt veel van uw organisatie. Welke beweegreden u ook heeft. Van marketing tot operations. Van IT tot finance. Wij zijn hebben door de jaren heen vele productintroducties voor ons business partners mogen faciliteren. Als uw partner ondersteunen wij u vanuit alle invalshoeken om samen tot een succesvolle uitwerking en implementatie van uw product te komen.  

Alle expertise onder één dak 

U profiteert als partner van Quion van onze jarenlange ervaring, efficiency en effectieve bedieningsmodellen. Ook bij productintroducties. Alle expertise is bij ons in huis. Denk hierbij aan: compliance, labelling, distributie, procesinrichting en servicing. 

Productiegereed in 6 weken 

Afhankelijk van uw specifieke wensen kan uw product in 6 weken gereed staan voor productie. We introduceren uw product niet alleen snel, maar ook zorgvuldig. De kwaliteit van onze productintroducties vindt u terug in het aantal nominaties van externe partijen:

  • Solide Koes SpaarBeter Hypotheek –  winnaar hypotheekproduct van het jaar 2009
  • Hypotrust Zeker Weten Hypotheek – nominatie hypotheekproduct van het jaar 2010
  • Argenta Annuïteiten Extra Hypotheek – nominatie hypotheekproduct van het jaar 2013
  • Argenta – Top 3 ‘Beste Beheer’ Hypotheek Awards 2014