1. Quion
  2. Services
  3. Servicing hypotheken
  4. Regulier beheer hypotheken

Regulier beheer hypotheken 

Al meer dan 20 jaar faciliteren wij de hypotheekservicing voor financiële organisaties met uiteenlopende signatuur. U profiteert als business partner van onze kennis, efficiency en effectieve bedieningsmodellen. En uw klant ontvangt de service die hij verdient. Kortom: tevreden klanten, een gezond rendement én beheersbare risico's. Dat sturen wij op. Iedere dag opnieuw.

Verlengstuk van uw organisatie 

Onze multidisciplinaire teams fungeren als verlengstuk van uw organisatie. Wij kijken niet alleen naar de processen die u uitbesteedt, maar zien deze processen in het geheel van uw bedrijfsvoering. Wij weten welke belangen hieraan verbonden zijn. 

Met onze klantgerichte customer support teams staat u dicht bij uw klant én zijn financieel adviseur staat. Onze specialisten behandelen alle verzoeken van uw klanten, vanaf offreren tot en met het aflossen. Geen hokjes, maar korte lijnen en altijd een goed antwoord op de vragen van uw klant. Deze klantgerichte indeling houdt ieder team flexibel en onze operatie efficiënt. 

Alle customer support teams werken met  het geavanceerde Quion Service Platform (QSP). Dit platform is volledig digitaal en workflow gestuurd. Geheel transparant gaan we voor u aan de slag. En u? U heeft als business partner via het QSP zelf ook altijd real-time inzicht in de uitgevoerde werkzaamheden.

Verdient uw klant een klantgerichte service? 

Vind u het belangrijk dat uw klant en zijn financieel adviseur door een klantgerichte organisatie ondersteund wordt? Zoekt u een partner voor het uitvoeren van uw service propositie? En wilt u profiteren van de schaalvoordelen van de grootste onafhankelijke third party servicer van Nederland? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers en inventariseer uw mogelijkheden.